Creativiteit buiten de gebaande paden voor en door Groeii

Huisstijl / Logo / Website / Interieur

Groeii gelooft in het bieden van zorg die soms buiten de gebaande paden reikt. Dát vraagt om een positionering en stijl die buiten de gebaande paden reikt.

Aanpak project

Met de rebranding hebben we het unieke karakter en de persoonlijke benadering die de zorgorganisatie heeft tot leven gebracht. Waar de organisatie gedurfd is en de gebaande paden binnen de zorg loslaat, bieden ze volhardende en persoonlijke zorg op hun eigen manier.

Na een middagje creatief bezig zijn met verf, ontstond een belangrijk element van de stijl. Dit element staat voor de visuele vertaling van de unieke en gemengde diversiteit aan hulpvragen, waar de contrasterende warme kleur de schakel is met het toegankelijke en persoonlijke karakter van de organisatie. 

Van kleinschalige organisatie naar volwaardige zorgaanbieder met maatwerk zorg
Groeien doe je samen. Groeien doe je samen. Groeien doe je samen.

Stip op de horizon

De afgelopen jaren is Groeii gegroeid van een kleinschalige zorgorganisatie naar een volwaardige zorgaanbieder met maatwerk zorg. Door deze professionaliseringsslag gingen we met Groeii de strategische hei op om de missie en visie te herzien. We betrokken alle lagen van de organisatie en verzamelden waardevolle informatie over de identiteit van de organisatie door strategische sessies en vragenlijsten richting medewerkers en cliënten. 

Dezelfde strategische sessie deden we met het management en de directie, waarna we een stip op de horizon creëerden waar iedereen zijn steentje aan bijgedragen heeft.

Door met onze fotograaf letterlijk een kijkje te nemen in de levens van de cliënten van Groeii creëren we content die écht is. Net als de zorg van Groeii, waarbij begeleiders écht het verschil maken in het leven van de cliënten.

Door de cliënt zijn/haar eigen ervaring te laten delen en het moment van de begeleiding vast te leggen, creëren we echte beelden. Branding is méér dan alleen continuïteit in stijl en brand voice; ook fotografie speelt een grote rol. 

Vol creatieve ideeën bouwen we aan diverse merken