HÉ, BEN JIJ GEBOREN MET ORGANISATIETALENT?

Vacature projectmanager

Ben jij van nature gestructureerd, hou je van plannen, veeel ballen tegelijkertijd in de lucht houden, communiceer je graag én heb je ook nog eens een creatieve geest? 

Dan is dit jouw roeping. Wij hebben namelijk een toffe vacature als projectmanager binnen onze – straks ;-) – gestructureerde creatieve studio!

In onze studio vind je een hecht team van creatieve duizendpoten. Samen creëren we iedere dag weer mooie dingen waarmee onze klanten impact kunnen maken. En met succes, want we groeien hard! Juist daarom zijn we op zoek naar een gedreven spin in het web die op alle vlakken het overzicht bewaakt. Het opstellen en naleven van projectplanningen is straks jouw verantwoording. Om dit in goede banen te leiden ben jij niet alleen onze rots in de branding, maar ook die van de klant.

Maar wacht… we vragen ook iets van jouw creativiteit. Met jouw creatieve geest weet jij de behoefte van de klant te signaleren nog voordat zij zelf weten wat ze nodig hebben. Je werkt intensief samen met onze strategen, developers en designers om al de verschillende projecten tot een daverend succes te maken. Als mede-eigenaar van de projecten zorg jij voor complete offertes, een juiste briefing naar het team en een tevreden klant.

Met jouw talent help je trouwens ook direct onze studio verder.  Je hebt namelijk alle ruimte om deze rol van scratch af aan in te richten. Alles staat nog open en moet nog gecreëerd worden. Klinkt dat tof?

Wij

  • Zoeken een spontane en gezellige collega die fulltime aan de slag kan
  • Bieden een ergonomische werkplek in onze sfeervolle studio
  • Regelen elke vrijdag een lekkere lunch en sluiten de week gezellig af
  • Bieden de kans om aan geweldige projecten te werken
  • Werken op Mac’s en sterker nog; die van jou staat al klaar
  • Bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kunnen niet wachten jou te ontmoeten

Solliciteer

Denk jij helemaal in ons profiel te passen, wacht dan niet langer en solliciteer. Stuur je motivatie en cv naar Stein van der Valk, stein@stdesign.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen?
Of meteen het gevoel van: Dit is 't?

Neem snel contact op met
Stein van der Valk via 06 46 62 17 89 of stein@stdesign.nl